Lektionsbanken.se

Standard

Lektion.se känner de flesta till, där man kan hitta guldkorn men samtidigt är det mycket som man kan ta bort och småsaker som inte känns riktigt bra.

När man tipsar andra om Lektionsbanken.se så är det väldigt många som bli imponerad av att allt är kopplat till läroplanen och tydligt uppdelat.

Uppgifterna har använts av många efteråt och de verkar mycket nöjda!

Jag har använt mig av lektioner när jag känner att jag skulle vilja kontrollera visa delar som jag kanske varit sämre på att tittat på bland eleverna!

Jag har även delat projekt som jag själv eller tillsammans med kollegor byggt upp och det har varit roligt att arbeta med det och få stödet av de som arbetar med sidan så det blir strukturerat på rätt sätt.

Mina egna tankar är att jag ska försöka strukturera upp nya lektioner eller projekt och dela de så att flera kan ta del av dessa och då självklart på lektionsbanken.se!

Skulle du ha tagit del av ”barnboksprojektet” eller ”16 rader” så får du mer än gärna höra av dig om hur det gick och hur du/ni utvecklade uppgifterna vidare!

För med största sannolikhet börjar jag om med en årskurs fyra nästa termin och då kan man börja om och utveckla de tidigare tankarna ännu mera!

http://lektionsbanken.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s